Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Γέφυρα Κούσιου: Μια ακόμη καλοκαιριάτικη έκπληξη.



Όταν μια συμπεριφορά σε εκπλήττει, ή ακόμη χειρότερα σε αιφνιδιάζει, τότε δεν γράφεις εν θερμώ. Απλά την καταγράφεις για να την κρίνεις  μετά από εξέταση.
Αυτό έπαθα πριν λίγο.  Είχα ζητήσει το ημερολόγιο της Γέφυρα Κούσιου από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βεροίας. Οι λόγοι ήσαν γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος. Οι καθυστερήσεις και οι περιττές διαδικασίες που ακολούθησε η υπηρεσία περιγράφονται εδώ.
Σήμερα ήταν να πάρω τις φωτοτυπίες του Ημερολογίου μετά μια πολιτισμένη συζήτηση και συνεννόηση που είχα με τον αρμόδιο Μηχανικό. Πριν μισή ώρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από αυτόν στο οποίο με πληροφορούσε πως δεν μπορεί να μου επιτρέψει να φωτοτυπήσω αυτά τα έγγραφα διότι τον κάλεσε η δήμαρχος για να την ενημερώσει επί του θέματος.  

Η άσχετη παρατήρηση
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στην πολιτική και στην διοίκηση είναι η πολιτική να μετατραπεί στον τρόπο να εκτελούνται από ερασιτέχνες ενέργειες με κακό και ακριβό τρόπο, αντί να αφήνονται στους φυσικούς τους φορείς. Τους επαγγελματίες που θα τις διεκπεραίωναν οικονομικά, γρήγορα και σωστά

ΥΓ. Έχει κανείς ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;

2 σχόλια:

  1. Σου περισεύουν 100 ευρώ να του κάνεις μύνηση για άρνηση καθήκοντος; Και μάλιστα σήμερα, 14 Αυγούστου, να τον ψάχνουν 15αύγουστο; ;-) Να δεις για πότε θα σου δώσει τα πάντα και θα γράψει την απερχόμενη δήμαχο στα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!