Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Οι πυλώνες του κ. Κώστα



Μανία κι αυτή με τους πυλώνες της ανάπτυξης του υποψήφιου για τη δημαρχία αντιδήμαρχου. Καλά, τους πήραμε χαμπάρι τους πυλώνες του. Έχουμε όμως κάποιες απορίες.


Τουρισμός κι έτσι, μας λες. Ερώτηση: Πως θα έλξεις τουρίστες με βρώμικα πεζοδρόμια, τι βρώμικα δηλαδή διαμήκεις σκουπιδότοποι είναι.
Ένα δίκτυο ελεημοσύνης, μας λες. Ερώτηση: Είναι ανάπτυξη αυτό;
Γεωργία κτηνοτροφία αλλά και καθημερινότητα του πολίτη είπες. Γενικότητες όμως χωρίς στόχο. Τέτοια λέει και ο Παπαγιάννης τρία τέσσερα τη μέρα.
Φιλικό επενδυτικό περιβάλλον συνέχιζεις. Ερώτηση: Εκείνη την πρόταση για επιχειρηματικά πάρκα εσύ μαζί με την άλλη, την φωστήρα, γιατί την τορπίλισες;
Α ναι και ήπιες μορφές ενέργειας και διαχείριση σκουπιδιών. Εδώ θα μας τρελάνεις.  Εδώ, εσύ δεν κατάφερες να βγάλεις άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Ενέργειες και περιβαλλοντική διαχείριση μας ονειρεύεσαι;

Υπάρχουν όμως δύο πυλώνες που τους ξέχασες . Αυτοί στη μέση της κοίτης του Τριποτάμου. Παρατημένοι από  ανικανότητα και ποιος ξέρει τι άλλο.  Μ’ αυτούς τους πυλώνες που δεν είναι νοητικά σχήματα αλλά υπαρκτές φυσικές οντότητες δεν μας είπες τι θα κάνεις κύριε αντιδήμαρχε.

7 σχόλια:

  1. Μα εσύ μαζί με τον φίλο σου τον Δάσκαλο και τον συνταξιούχο υπερήρωα είστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την μη ολοκλήρωση του έργου. Προσωπικά ΕΣΥ και η παρέα σου έκανες ΑΓΩΝΑ κατά του έργου . ασε μας ρε φίλε αυτοαποκαλείσαι και μηχανικός ένας ακόμα ηλίθιος είσαι όπως ακριβώς τον ορίζει και ο carlos cipolla ¨

    Ηλίθιος χαρακτηρίζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανό και να βλάπτεται σημαντικά.

    αι από δω ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμελε να το δω κι αυτό. Ότι σταμάτησα το έργο της Γέφυρας Κούσιου. Όχι μόνος αλλά παρέα με τον Δάσκαλο (έναν δημοτικό σύμβουλο της συμπολιτευόμενης παράταξης), και τον Τζημηρόπουλο έναν συνταξιούχο μηχανικό που ήταν το 2006 (αν δεν κάνω λάθος) υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την κ. Ουσουλτζόγλου. Την σημερινή απερχόμενη Δήμαρχο.
      Όσον αφορά στον ορισμό του ηλιθίου, αυτός μου φαίνεται πέρα για πέρα πασοκτσίδικος. Αφορά στον ορισμό του εννόμου συμφέροντος. Στο ΠΑΣΟΚ ίσχυε πάντα ή λογική του στελέχους που είχε δικαίωμα να κάνει μικρά δωράκια στον εαυτό του (Μαυράκης της ΔΕΗ πχ). Αν του στερούσες αυτό το δικαίωμα σε χαρακτήριζε ηλίθιο, αντικοινωνικό ή οτιδήποτε άλλο. Έτσι για παράδειγμα είχε βρεθεί υπόδικος δημοσιογράφος με μηνυτή ποιόν; Το Τσοχατζόπουλο
      Άντε απ' εδώ κοπέλα μου. Τράβα να ασχοληθείς μ' αυτό που δεν έμαθες ποτέ στη ζωή σου: Το νοικοκυριό με την στενή του έννοια. .

      Διαγραφή
  2. Ποια είσαι εσύ που σχολιάζεις??
    η Δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έργο δεν ολοκληρώθηκε γιατί είστε δημοτικη παράταξη 3Α ητοι, ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! Επιτέλους να απαλλαγεί η πόλη απο την ΑΣΠΡΗ ΚΕΛΕΜΠΙΑ που την έχει στοιχιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!