Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιός λέει όχι σε μιά καλή πλάκα;

Προχθές έμαθα ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Δάσκαλος έγραψε ένα γράμμα στην Δήμαρχο, στο οποίο της ανέλυε τα κακώς κείμενα και πραττόμενα στον Δήμο. Λέγεται ότι ο συγκεκριμένος προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από θα στραβά που γίνονται στα πλαίσια του Δήμου προκειμένου να καρπωθεί μόνον τα καλά στην προσπάθειά του να γίνει δήμαρχος.

Χθες είδα τον φιλόδοξο Δ. Σύμβουλο και του ζήτησα την επιστολή. Στο κάτω κάτω ήταν ένα κείμενο που αφορούσε σε Δημόσια πράγματα και Δημόσια πρόσωπα. Μου είπε πως δεν θα είχε καμιά αντίρρηση αρκεί εγώ να μην το έδινα στην δημοσιότητα. Αρνήθηκα να το πάρω. Ο δρόμος προς τον συμβιβασμό ξεκινάει από τέτοια παρατράγουδα. Ταυτόχρονα όμως είδα και μια ευνοϊκή συγκυρία για μια εύστοχη πλάκα. Έτσι διατύπωσα γραπτά ένα αίτημα προς την δήμαρχο όπου έγραφα επί λέξει.


Κυρία Δήμαρχος,

Επειδή οι «καφενέδες» της πόλης βοούν για μια επιστολή που σας έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Δάσκαλος , επιστολή στην οποία δεν υπάρχουν προσωπικές αναφορές, αλλά, απ’ ότι λέγεται,  μόνον στοιχεία που αφορούν στη διαχείριση των πραγμάτων της πόλης,

και επειδή σαν πολίτης της Βέροιας θεωρώ ότι το μέλλον μου και το μέλλον των εγγονών μου δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν μυστικής αλληλογραφίας, 

Ζητώ αντίγραφο της συγκεκριμένης επιστολής, για την οποία, απ’ ότι έμαθα, το γραφείο σας έχει δώσει  και αριθμό πρωτοκόλλου. 

Λένε ότι επακολούθησε μια μικρή κόλαση.  Δεν ξέρω παραπάνω. Την επιστολή όμως εξακολουθώ να τη θέλω.

8 σχόλια:

  1. απόστρατος στρατηγός των ΣΕΜ7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:52 μ.μ.

    κύριε Νίκο , ειλικρινά πιστεύεις ότι ο εν λόγω δημ Σύμβουλος είναι ικανός να συντάξει μία σωστή τεχνική παράγραφο πόσο μάλλον επιστολή; χα χα χαχαχχχχαααααχχαχαχχχααααααχχχχααααα

    κύριε Νίκο μην συχνάζεις σε καφετερίες που συχνάζουν συνταξιούχοι εργολάβοι , κινδυνεύεις να κολλήσεις από μια αρρώστια που λέγεται χαλασμένοviagra.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Λέγεται ότι ο συγκεκριμένος προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τα στραβά που γίνονται στα πλαίσια του Δήμου".

    Πίστεψέ με δεν είναι ο μόνος...
    Το καράβι εγκαταλείπεται με βήμα ταχύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Ίσως γι' αυτό η Δήμαρχος καλεί, απ' ότι ακούω τουλάχιστον, όλο το προσωπικό του Δήμου την Δευτέρα προκειμένου να εκφωνήσει κάποιο διάγγελμα ή να βγάλει λόγο τελος πάντων.
      Φαντάζομαι ότι θα ισχυρισθεί ότι τους θέτει ενώπιον των ευθυνών τους ή κάτι παρόμοιο. Αν βέβαια αρχίσουμε να μιλάμε για ευθύνες τότε θα πρέπει να αναρρωτηθούμε ποιός θα πληρώσει τα 800.000€ της πρόσθετης διεκδίκησης στον εργολάβο, αν αυτός κερδίσει την δίκη.

      Διαγραφή
    2. Στον εργολάβο της γνωστής γέφυρας αναφέρομαι.

      Διαγραφή
  3. Ακούγεται οτι η λεγάμενη φιλοδοξεί να είναι στα πράματα και την επόμενη τετραετία. Καρατομεί επίδοξους μνηστήρες της θέσης της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μια στιγμή ρε παιδιά. Και οι δύο είναι παιδιά του συστήματος ΠΑΣΟΚ. Η μια με έναν σύζυγο στα πράγματα μέχρι πριν λίγα χρόνια και άλλος ό εκλεκτός μιας κομματικής οργάνωσης που κρατούσε κενή την θέση του στην ΔΕΥΑΒ περιμένοντας να πάρει πτυχίο.
      Αυτοί λοιπόν περιμένουν να πάρουν τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και καμμία άλλη. Κι αυτό γιατί όποιοι κι αν είναι και ότι κι αν έκαναν η παρουσία τους σημαδεύτηκε από την ταύτισή τους με μιά κομματική μηχανή. Μόνο που αυτή η μηχανή πια χτύπησε μπιέλα. Δηλαδή όσο κι αν πάρουν δεν θα είναι πάνω από 9%. Αν μάλιστα οι δυό τους μοιρασθούν το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ πάμε στα 4,5%. Με τόσα δεν βγαίνει Δήμαρχος. Άιντε Δημοτικός σύμβουλος και αυτό χλωμό.
      Άρα το μόνο που μένει είναι το πως θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά πριν φύγουν. Πως θα διαλύσουν την κυκλοφορία στην πόλη, πως θα στείλουν τα αυτοκίνητα του κόσμου λίγο πιο κοντά από τις Σαραντόβρυσες, πως θα χρεώσουν το Ταμείο του Δήμου με 800 χιλ € από ένα έργο που θα κτιζόταν με χρήματα δωρεάς και πάει λέγοντας. Γιατί κακό; Μα γιατί το κακό δεν απαιτεί ικανότητες .
      Ο εφιάλτης είναι πως ούτε και οι αντίπαλοί τους φαίνονται ικανοί για κάτι καλύτερο.

      Διαγραφή
    2. "Ο εφιάλτης είναι πως ούτε και οι αντίπαλοί τους φαίνονται ικανοί για κάτι καλύτερο."

      Αντίπαλοι ήταν παλιά.
      Τώρα είναι συνεργάτες σε κεντρικό κομματικό επίπεδο.

      Λες να έχουν επηρεαστεί και τοπικά?

      Διαγραφή
    3. Όταν ακούω τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο να λέει πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να λένε την γνώμη τους αλλά δεν μπορούν να φέρουν προσκόμματα σε έργα όπως τα ασφαλιστικά μέτρα, τι να υποθέσω;
      Ότι κάνει σκληρή αντιπολίτευση ή ότι κάνει σκληρή συμπολίτευση;

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!